(Poistunut julkaisusta)

Avustava Rakennusmies
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Haemme aloittelevia rakennustyöntekijöitä saneeraus- ja uudiskohteisiin avustaviin rakennusmiehen tehtäviin Tampereen keskustaan.

Mikäli sinulla on jonkin verran kokemusta rakennustyömailla työskentelystä, tietoa rakennusmateriaaleista, hyvä fyysinen kunto ja riittävä suomen kielen taito, niin saatat olla hakemamme henkilö. 

Ajokortti ja käytettävissä oleva auto katsotaan eduksesi. Ne eivät kuitenkaan ole välttämättömiä. Tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, tarvittaessa avustamme sen hankinnassa, työvaatteet ja tarvittavat työkalut saat meiltä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Tai soita suoraan rekryyn, Maru: 050 3550 300 

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot
käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.