(Poistunut julkaisusta)

Avustava rakennus-/ maanrakennustyöntekijä
Henkilöstöpalvelu Linnanväki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme kevään aikana alkavaan maanrakennusprojektiin kahta nohevaa työntekijää. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta oppivainen ja työtä pelkäämätön asenne on tässä työssä välttämätön.

Maanrakennustyöt alkavat arviolta maalis-huhtikuussa ja työtä on ainakin syksyyn saakka, mutta mahdollisesti pitkäksikin aikaa. Tehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia, lapiohommista putken asennuksiin ja avustaviin rakennustöihin.

Työkohteet sijaitsevat Savonlinnan ja Mikkelin välillä, ja illaksi tullaan pääsääntöisesti kotiin. Työviikko kestää maanantaista torstaihin ja tuona aikana tehdään täydet viikkotunnit töitä.

Palkkaus Talonrakennusalan TES:n mukaan.

Mikäli pärjäät ulkotyössä säässä kuin säässä ja olet innokas oppimaan maanrakennus ja rakennustehtäviä tai olet jo alan konkari. Hae paikkaa tai kysy lisätietoja tehtävistä! Ilmoitathan hakemuksessasi millä ajanjaksolla olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

Tehtävässä vaaditaan tieturva- ja työturvallisuuskortit. Huom. korttikoulutuksiin mahdollista hakeutua esim. TE-palvelujen kautta.

 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi