Avustava rakennesuunnittelija, SRT-Uusimaa Oy, Järvenpää (Kesätyö 2022)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Kesätyö 2022 tarjolla! Haemme nyt asiakkaallemme SRT-Uusimaa Oy:lle avustavaa rakennesuunnittelijaa kesätöihin. Työt alkavat kokoaikaisesti toukokuussa, mutta työssä on mahdollisuus aloittaa osa-aikaisesti jo huhtikuussa. Toimit rakennesuunnittelijan oikeana kätenä avustavissa tehtävissä mallinnuksesta laskentaan ja kehitystehtäviin. Pääset oppimaan rakennesuunnittelusta erittäin läheltä ja ottamaan sopivasti vastuuta osaamiseesi nähden. Toivomme sinun olevan teknisen alan opiskelija (rakennustekniikka, insinööri AMK, tekniikan kandi tai DI). Mikäli avustava rooli rakennesuunnittelun parissa voisi olla seuraava askel urallasi, lue lisää alta ja hae tehtävää pian!
KUVAUS
Tehtävässä työskentelet rakennesuunnittelun parissa kokeneessa pienessä tiimissä. Pääset mukaan työhön alusta saakka: tiimityön avulla määritetään projektin suuntaviivat ja aloitetaan mallinnustyö. Mukaan mahtuu myös laskentaa sekä kehitystehtäviä. SRT-Uusimaan tilat sijaitsevat Järvenpäässä, jossa myös sinun työsi pääsääntöisesti tapahtuu. Yrityksen näkökentässä on hyvin suuriakin projekteja. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja pääset oppimaan alan osaajilta. Tehtävässä menestyy parhaiten tarkka ja täsmällinen henkilö, jolla on hyvä motivaatio sekä kehittymis- ja oppimishalu.

Tarjoamme


* Mahdollisuus kehittyä roolissa ja oppia uutta: näet konkreettisesti monenlaisia kohteita sekä "raakaa" suunnittelutyötä ja vaihtelevia projekteja
* Kesätyö kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä
* Hyvä startti uralle
* Perehdytys tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* rakennesuunnittelijan avustaminen
* mm. avustava mallinnus, laskenta, kehitystehtävät
* tiimityö erilaisissa projekteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Opiskelet vähintään toista vuotta tehtävään soveltuvassa koulutusohjelmassa (esim. rakennustekniikan insinööri AMK-, tekniikan kandidaatti-, DI-, rakennuspiirtäjä tai vastaavat opinnot käynnissä)
* kokemusta rakennesuunnittelun ohjelmistoista; AutoCAD ja/tai Tekla Structures
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
* Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
* Ajantasaiset MS Office -taidot
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Olet huolellinen ja järjestelmällinen
* Aito halu oppia ja menestyä alalla


Muuta tietoa


* Aloitus: huhti/toukokuu 2022
* Kesto: elokuun 2022 loppuun
* Sijainti: Järvenpäää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SRT-Uusimaa Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insinööritoimisto SRT-Uusimaa Oy:n päätoimialana on rakennesuunnittelu, sekä siihen liittyvä kehitys- ja tutkimustoiminta. Teemme monipuolista rakennesuunnittelua nykyaikaisilla mallinnus- ja laskentaohjelmistoilla betoni-, teräs- ja puurakentamisen alueilla. Betonielementtisuunnittelu ja jännitettyjen rakenteiden suunnittelu liike-, toimisto-, asuin-, teollisuus- ja julkisessa rakentamisessa ovat olleet tavallisimpia tehtäviä. Lisäksi tarjoamme ulkopuolista tarkastusta em. tyyppisiin kohteisiin, hallitsemme myös sekä esi- että jälkijännitettyjen betonirakenteiden raudoitussuunnittelun. Lue lisää täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529049
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää