Avustava rakennesuunnittelija kesätöihin, IdeaStructura Oy. Helsinki, Savonlinna, Kuopio tai Kokkola.
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2021
Hei aloitteleva rakennesuunnittelija! IdeaStructura Oy etsii tiiviiseen joukkueeseensa mukaan juuria sinua. IdeaStructura Oy henkilöomisteinen insinööritoimisto, jonka konttorit sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa ja Savonlinassa. Tässä tehtävässä menestyy erinomaisesti kehittymishaluinen rakennesuunnittelija, jolla on kiinnostusta päästä mukaan mielenkiintoisten kohteiden suunnitteluun ja seurata alan kehittymistä aitiopaikalta heti uran alussa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana IdeaStructura Oy:n tiivistä joukkuetta, joka tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen jatkoksi jatkuvaa tukea tehtävässäsi kehittyäksesi. Työskentelet rakennesuunnittelun monipuolisissa tehtävissä mielenkiintoisten kohteiden parissa. Työtä tehdään projektien suunnittelutiimeissä, jonka kokeneemmat kollegat tukevat onnistumistasi. Maanlaajuisesti IdeaStructura on noin 100 asiantuntijan yhteisö, jossa vältetään turhaa byrokratiaa, jotta asiantuntijat pystyvät hyödyntämään laaja-alaista osaamistaan asiakkaan parhaaksi.

Parhaiten tässä tehtävässä menestyy aktiivinen oppija, joka aktiivisesti pyytää palautetta kehittymisensä tueksi. Voit olla lopputyöntekijä, harjoittelupaikkaa etsivä, tai vasta valmistunut opinnoistasi. Tämä tehtävä muovautuu pitkälti taitojesi ja kehittymishalusi mukaisesti.

Tarjoamme


* Työnantajan, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta
* Työroolin, jossa pääset oikeisiin töihin heti alusta alkaen
* Kokeneemmat kollegat tukemassa jokapäiväistä työtäsi
* Mahdollisuuden keskustella työskentelystä joustavasti osa-aikaisena myös kesätöiden jälkeen, työkannan niin salliessa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä. IdeaStructura Oy:n tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja kehittävän työnkuvan osana dynaamista kotimaista organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden kohteiden parissa.
TYÖNKUVA
Tämä tehtävä muovautuu pitkälti taitojesi ja kehittymishalusi mukaisesti, työpäiväsi koostuvat mm. näistä tehtävistä:


* Rakennesuunnitelmien tekeminen osana projektiryhmää
* Rakennefysiikan raporttien laatiminen
* Työmaakäynneillä avustaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Innostunutta asennetta ja halua syventää osaamistasi rakennesuunnittelusta.
* Eduksi katsotaan 3-4 vuosikurssin opinnot ja aiempi työkokemus alalta, varhaisemmassa vaiheessa olevat opinnot eivät kuitenkaan ole este ja tärkeintä on asenne.
* Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.5.2022, tai sopimuksen mukaan aiemmin/myöhemmin
* Työaika: kokoaikainen
* Kesto: kesätyö 1.5-31.8.2022, tai sopimuksen mukaan
* Sijainti: Helsinki, Savonlinna, Kuopio tai Kokkola.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä IdeaStructura Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi hakemuskirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
IdeaStructura Oy:n on noin 100 asiantuntijan yhteisö, jolle henkilöstö on tärkein voimavara. IdeaStructurassa työskentely on jatkuvaa oppimista. Me haluamme kehittää ja kehittyä. Panostamme jokaisen idisläisen työuran elinkaareen heti alusta alkaen.

Matalan organisaation ansiosta pystymme ketterästi puuttumaan epäkohtiin ja muuttamaan tarvittaessa toimintamallia asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Testaamme uusia materiaaleja ja ratkaisuja, jotta suunnittelijoidemme kuva niin niistä kuin vanhoistakin materiaaleista ja ratkaisuista olisi entistä kattavampi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1539091
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki