(Poistunut julkaisusta)

Avustava metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2020

Haemme asiakkaallemme Punkaharjulle työntekijää avustaviin metallitöihin.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa metallikokemusta, joskin se kokemus lasketaan sinulle eduksi. 
Tärkeintä työskentelyn kannalta on hyvä asenne ja motivaatio hommien opettelemista varten. Työ on tarkkuutta vaativaa ja ajoittain reipastahtista.

Aluksi työtä on tarjolla noin kuukaudeksi, mahdollisesti pidempäänkin. Työ on kokoaikatyötä.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat vuoden alussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, 044 412 4279 tai Mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.