(Poistunut julkaisusta)

Avustava metallityöntekijä (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Asiakkaamme on perinteikäs pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. He etsivät nyt työtiimiinsä avustavaa metallityöntekijää Pirkkalassa sijaitseviin toimitiloihinsa. Työ alkaa sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla vuokratyösuhteena, mutta osaavalle tekijälle saattaa olla tarjolla pitempiaikainen työsuhde.

Työ on yrityksen verstaalla tapahtuvaa metallialan avutavaa perustyötä kuten kokoonpanotyötä, levyjen niittausta ja pakkausta sekä jauhemaalauksessa avustamista, ripustamista ym.
Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta metallialan perustutkintoa ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta. Hitsaustaito (MIG) ei ole välttämätöntä, mutta ehdottomasti eduksi hakijalle samoin kuin aikaisempi jauhemaalauskokemus. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa ja hyvää työnjälkeä ja kädentaitoja. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tehtävä sopii myös uransa aloitteleville työntekijöille.

Tarjoamme työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä. Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä erilaisissa metallipajan työtehtävissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507