(Poistunut julkaisusta)

Avustava metallityöntekijä - Pertunmaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittäväksi suomalaiseksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päivänä yli 40 metallialan ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 6 miljoonaa euroa. Etsimme asiakasyrityksellemme Pelaser Oy:lle avustavaa metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Kuorttiin. Töiden aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi toimit särmääjän kanssa yhteistyössä, avustaen ja tuuraten häntä päivittäisissä työtehtävissä.  Työtehtäviisi kuuluvat työssä käytettävien materiaalien nouto työpisteelle ja toimitus siitä eteenpäin. Lisäksi avustat särmääjää isommissa taittotöissä sekä tuuraat häntä taukojen aikana. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta särmäystehtävistä vaan työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi kokeneen työkaverin opastuksessa.

Odotamme sinulta

  • metallialan koulutusta tai olet opintojen loppuvaiheessa
  • halua kehittyä alan ammattilaiseksi
  • tarkkaa ja huolellista työotetta
  • yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä särmäyksen ammattilaiseksi kasvavassa perheyrityksessä. Kokeneen ammattilaisen avulla pääset työssäsi nopeasti alkuun.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse mikkeli@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi