Avustava maalaamotyöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haaveiletko pitkäaikaisesta työstä ilmapiirissä, joka todella arvostaa työntekijöitä ja heidän jaksamistaan? Kaipaatko yhteen puhaltavaa tiimiä, jonka kaikki jäsenet tekevät innolla oman osansa ja auttavat tarvittaessa kaveria? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Etsimme asiakasyrityksellemme huolellista ja työhön tarttuvaa AVUSTAVAA MAALAAMOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työssäsi esikäsittelet ja jauhemaalaat metalliprofiileja. Aiempi kokemus jauhemaalauksesta ei ole pakollinen - asenteesi ja halusi tehdä töitä ja kehittyä yhdessä tiimin kanssa on tärkeintä. Asiakkaamme perehdyttää Sinut työtehtäviisi.

Olet oma-alotteinen ja työotteesi on tarkka ja huolellinen. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa, sillä työtä tehdään jalkojen päällä korkeallekin ulottuvissa asennoissa.

Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyritykseen pitkäaikaiseksi työntekijäksi. Perehdytys alkaa päivävuorolla, mutta opittuasi työtehtävät tulet työskentelemään kahdessa vuorossa.

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi pikaisesti meille Amikon verkkosivuilla www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen arkisin klo 10-14 välillä numerosta 050 476 6545. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Asiasanat: jauhemaalaus, pulverimaalaus, maalaus, maalaamo, tehdas, tehdastyö, vuorotyö, avustava työ, Forssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423260
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Forssa