(Poistunut julkaisusta)

Avustava maalaamotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme huolellista ja työhön tarttuvaa AVUSTAVAA MAALAAMOTYÖNTEKIJÄÄ Kanta-Hämeeseen.

Työ tapahtuu asiakkaamme tehtaassa Forssan talousalueella. Työssä esikäsitellään ja jauhemaalataan metalliprofiileja. Aiempi kokemus jauhemaalauksesta luetaan eduksi, muttei pakollinen. Tärkeintä on halusi oppia ja reipas asenteesi työtä kohtaan. Onhan oma-aloitteisuus hyveenäsi ja omaat tiimityöskentelytaitoja. Työotteesi tulee olla tarkka ja säntillinen. Omalla ahkeralla työpanoksellasi takaat itsellesi töiden jatkuvuutta.

Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde ja hakijalla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi pikaisesti meille Amikon verkkosivuilla www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Mira, puh. 050 347 9977 tai mira.makinen(at)amiko.fi. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=24804110

Asiasanat: jauhemaalaus, pulverimaalaus, maalaus, maalaamo, tehdas, tehdastyö, vuorotyö, avustava työ, Forssa.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!