(Poistunut julkaisusta)

Avustava lakimies
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme nyt Lakiasiat-osastollemme

AVUSTAVAA LAKIMIESTÄ TAI OPINTOJEN LOPPUVAIHEESSA OLEVAA OIKEUSTIETEEN YLIOPPILASTA

Etsimämme henkilö tulee toimimaan ensisijaisesti Kuntarahoituksen Pääomamarkkinat-toiminnon juridisena tukena. Arvostamme valmiutta ja halukkuutta antaa juridista tukea myös muille toiminnoillemme, esimerkiksi Rahoitus- ja BIS (Business Information Solutions) – toiminnoillemme. Tehtävässäsi tulet toimimaan yhdessä Kuntarahoituksen muiden lakimiesten kanssa. 

Tehtävässään avustava lakimies:

  • varmistaa, että Kuntarahoituksen varainhankinta- ja johdannaissopimukset noudattavat toimintaperiaatteitamme;
  • neuvoo ja tukee varainhankinta- ja johdannaistransaktioiden toteuttamista;
  • seuraa vastuualueensa lainsäädännön ja sääntelyn kehittymistä ja osallistuu tarvittaessa muutosten implementointiin; ja
  • osallistuu oikeudellisena asiantuntijana liiketoiminnan ja liiketoimintaa tukevien toimintojen (ml. Transaktiopalvelut) avustamiseen dokumentoinnissa ja sopimusprosessien kehittämisessä.

Mitä odotamme Sinulta

Ylemmän oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi Sinulla on vahva halu kehittyä pääomamarkkinoiden ja sijoituspalvelujen juridiikan ja markkinakäytännön asiantuntijaksi. Näet arvokkaaksi mahdollisuuden laajentaa juridista osaamistasi osallistumalla myös varainhankinta- ja johdannaissopimusten dokumentointiin. Tarvittaessa olet valmis myös muita toimintojamme avustavaan juridiseen tukemiseen. Osaat kirjoittaa laadukasta juridista tekstiä ja neuvotella sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on asenne kohdallaan ja edistät osaltasi työyhteisömme hyvää tunnelmaa ja arvojemme toteutumista joka päivä.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yhdessä Suomen suurimmista luottolaitoksista, mahtavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä alan arvostetuksi ammattilaiseksi. Koulutamme ja perehdytämme Sinut vastuualueesi juridiikan asiantuntijaksi, ja huolehdimme valmiuksistasi ottaa vastaan tehtäviä myös muita toiminnoiltamme.  Saat mahdollisuuden kehittyä pääomamarkkinajuridiikan ja sääntelyn vaateet monipuolisesti tuntevaksi asiantuntijaksi sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi myös muilla toimintojemme tarvitsemilla juridisen tuen osa-alueilla.

Haethan tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.9.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e0e0beeb. Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Markku Perälä (p. 050 411 1182), soittoajat 22.8.2019 klo 10-12 ja 27.8.2019 klo 10-12. Ethän mieti hakemuksesi lähettämistä pitkään, koska täytämme tehtävän mahdollisimman nopeasti.