(Poistunut julkaisusta)

Avustava korjaamotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Trukki Timlin Oy on 30 vuotta trukkialalla toiminut vakavarainen perheyritys. Myymme, vuokraamme, kunnostamme ja korjaamme diesel-, kaasu ja sähkötrukkeja. Meillä on uusi ja tilava korjaamo keskeisellä sijainnilla Tampereen Sarankulmassa, jossa tällä hetkellä työskentelee kolme asentajaa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Trukki Timlin Oy:lle reipasta ja motivoitunutta

AVUSTAVAA KORJAAMOTYÖNTEKIJÄÄ.

Austavana korjaamotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti avustavat huoltotehtävät, kuten työkoneiden fiksaus, kuten puhdistus ja pesut sekä yksinkertaiset asennustyöt, kuten renkaiden vaihto.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta laskemme sen eduksesi. Ennen kaikkea toivomme hakijoilta korkeaa työmotivaatiota, oikeaa asennetta sekä valmiutta sitoutua tehtävään. Olethan myös innokas ja kyvykäs oppimaan uutta.

Tarjoamme kokoaikaisen työn siistissä tehdasympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoisessa, mukavassa ja lämminhenkisessä työporukassa. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Juulia Lehtonen, 050 444 4448, juulia.lehtonen@adecco.fi.