(Poistunut julkaisusta)

Avustava kirjanpitäjä, Liedon Tilitoimisto Oy (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Liedon Tilitoimisto Oy:llä on vankka kokemus yritysten talousasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta yli 20 vuoden ajalta. Olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä kahdeksan alan ammattilaista. Liedon Tilitoimisto Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen ja yrityksen kehittämisen neuvonnan asioissa sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.liedontilitoimisto.fi.


Haemme nyt AVUSTAVAA KIRJANPITÄJÄÄ osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

Avustavana kirjanpitäjänä toimit alkuun kokeneemman kirjanpitäjän kanssa ja työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työnkuvasi voi pitää sisällään esim. yritysten juoksevaa kirjanpitoa, tositteiden järjestämistä, tiliöintiä ja erilaisia tallennustehtäviä. Tarkoituksena on kuitenkin kouluttaa työntekijästä kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilainen, kasvattaa vastuuta ja antaa omia asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti hoidettavaksi. Käytössämme ovat Tikon ja Heeros taloushallinto-ohjelmistot.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä yritysten taloushallinnosta ja kirjanpidosta (myös työharjoittelut ja kesätyöt). Katsomme erityisesti eduksesi aikaisemman kokemuksen tilitoimistossa työskentelystä. Arvostamme eniten kuitenkin intohimoa taloushallinnon tehtävien hoitoon ja asiakkaista huolehtimiseen, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista suhtautumista uusien asioiden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kirjanpidon rautaiseksi ammattilaiseksi sekä monipuolisen työnkuvan kattavine työsuhde-etuineen! Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liedon keskustassa n. 15 minuutin päästä Turusta.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työntekijä työllistyy suoraan Liedon Tilitoimisto Oy:n työntekijäksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle 1.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Avustava kirjanpitäjä Lieto". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.