Avustava kirjanpitäjä / kirjanpitäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Navigator Partnersille kokoaikaista avustavaa kirjanpitäjää Kirkkonummelle! Navigator Partners on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa arvokasta kokemusta sekä pienten että suurempien asiakasyritysten taloushallinnon palveluiden parista osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Mikäli sinulta löytyy jo hieman kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja haluat kehittää kirjanpito-osaamistasi vastuullisessa roolissa, voisit olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta kirjanpidon monipuolisista tehtävistä
* Työtehtävät ja vastuut, jotka ovat räätälöitävissä oman osaamisesi mukaan
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet asiakasyrityksessämme
* Rennon ja kannustavan työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet itsenäisesti Navigator Groupin asiakasyritysten kirjanpidon parissa, ja päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakasyritysten juokseva kirjanpito sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen sekä kommunikaatio asiakkaiden suuntaan. Lisäksi pääset tarpeen mukaan osallistumaan myös avustaviin palkanlaskennan tehtäviin.

Työtehtäväsi räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja kokemuksen karttuessa saat vastuullesi suurempia asiakkuuksia, joiden taloushallinnon tehtävistä pääset vastaamaan kokonaisuudessaan. Tukenasi sinulla on tiivis ja yhteistyöhenkinen tiimi, jossa jokaisen henkilökohtaista kehitystä tuetaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:

Hyvä ymmärrys taloushallinnon ja kirjanpidon periaatteista

Aiempaa kokemusta kirjanpidosta esimerkiksi kesätöiden kautta

Tarkka, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen työote

Sujuva suomen kielen osaaminen sekä hyvä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan aiempi kokemus maatalouskirjanpidosta sekä Visma Fivaldi -järjestelmän parissa työskentelystä. Myös ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Kirkkonummi (Keskusta)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Navigator Partnersin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille
(mailto:hel02@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Navigator Partners on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa talous- ja yritys- ja kiinteistöhallinnon asiantuntijapalveluita sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille. Navigator Partnersin toiminnan ytimessä on toimittaa asiakkaalle aina paras mahdollinen ratkaisu, joka vastaa asiakkaan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteisiin. Työntekijöillemme tarjoamme erinomaiset henkilökohtaiset kehittymismahdollisuudet sekä inspiroivan ja kannustavan työympäristön kahdessa toimipisteessämme Helsingissä ja Kirkkonummella.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266616
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kirkkonummi