(Poistunut julkaisusta)

Avustava kiinteistöhuoltotyöntekijä (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme nyt avustavia kiinteistöhuoltotyöntekijöitä ympäri pääkaupunkiseutua sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset avustavat kiinteistöhuoltotyöt. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kiinteistöalan työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista, mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn kiinteistöhuoltotehtävistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa viimeistään 24.05 mennessä täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.