(Poistunut julkaisusta)

Avustava keittiötyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme asiakkaallemme toukokuussa alkavaan kesäsesonkiin avustavia keittiötyöntekijöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään lounas- ja kahvilatuotteiden valmistusta ja esillelaittoa, noutopöydän täydentämistä sekä työympäristön siisteydestä huolehtimista.

Arvostamme aurinkoista ja reipasta asennetta sekä motivoitunutta, luotettavaa ja vastuullista työotetta monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Tiimityötaidot korostuvat ajoittain hektisessä toimintaympäristössä.

Eduksi katsotaan alan koulutus tai muu vastaava osaaminen valmistuksesta ja keittiötyöskentelystä. Hygieniapassi pakollinen.

Työtehtäviin ja yrityksen käytäntöihin perehdytetään.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät kesäsesongin yli. Työajat painottuvat maanantaista suunnuntaihin aikaisesta aamusta iltapäivään ja tuntimäärät voivat vaihdella osaamisen ja käytettävyyden mukaan. 

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen suositussa perheyrityksessä sekä PAM TES mukaisen palkkauksen. Lisäksi saat käyttöösi RTK-henkilöstöpalvelun työntekijöiden kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.