Avustava juristi
Fujitsu Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme tiimimme


AVUSTAVAA JURISTIA


vakituiseen työsuhteeseen.


Avustavan juristin vaihteleviin tehtäviin kuuluvat muiden muassa yhtiömme hallinnolliset tukitehtävät, erilaiset selvitystyöt sekä kokemuksesi mukaan erilaisten sopimusten laadinta, kommentointi ja neuvotteleminen. Lisäksi vastaat sopimusarkistostamme. Toimipaikkasi on pääkonttorissamme Helsingin Pitäjänmäessä.

   
Odotamme sinulta OTM- tai vastaavaa tutkintoa ja mahdollisesti jonkin verran kokemusta juristin tehtävistä, mieluiten yrityksessä tai asianajotoimistossa. Arvostamme erityisesti sopimusjuridiikkaan ja ict-alaan liittyvää osaamista ja/tai kiinnostusta. Myös osakeyhtiöoikeuteen, tietosuojaan ja julkisiin hankintoihin liittyvä osaaminen luetaan eduksi.


Arvostamme, että olet käytännönläheinen sekä haluat jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja viet asiat loppuun sovitussa aikataulussa. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja luot positiivista ilmapiiriä ympärillesi. Kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.


Tarjoamme sinulle kannustavan ja innostavan tiimin sekä työyhteisön, mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen ja menestyksesi luomiseen sekä kehityksen kärjessä kulkevan kansainvälisen ict-yrityksen monipuoliset mahdollisuudet.


Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys


Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Kaisa Keski-Vähälä sähköpostitse:
kaisa.keski-vahala(at)fujitsu.com.


Jätä hakemuksesi 30.9.2021 mennessä hakulomakkeemme kautta oheisesta linkistä.


Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 2000.


Fujitsun toimialaosaaminen kattaa laajasti elinkeinoelämän. Toimialamyyntimme tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidemme menestys toimialojen murroksessa, jossa yritykset kehittävät uusia liiketoimintamalleja hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja. Toimialaratkaisuillamme on vahva asema erityisesti teollisuudessa, julkishallinnossa, terveydenhuollossa, vähittäiskaupassa sekä finanssi- ja yrityspalveluissa. Teollisuudessa asiakkaamme toimivat teknologiateollisuuden, prosessiteollisuuden, kuluttajatuotteiden valmistuksen sekä elektroniikkateollisuuden aloilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498192
  • Tehtäväalue: IT, Laki, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa