Avustaja.fi Palveluohjaaja
Avustaja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Me Citywork Avustajapalvelussa (tuttavallisemmin Avustaja.fi) tarjoamme lämmöllä ja kunnioituksella tuotettuja henkilökohtaisen avun palveluita kotiin ja kodin ulkopuolelle. Haluamme parantaa palvelunsaajiemme elämänlaatua ja mahdollistaa itsenäisen elämän.

PALVELUOHJAAJA AVUSTAJA.FI AVUSTAJAPALVELUIHIN SALOON

Teemme merkityksellistä työtä - Tule mukaan!

Toimit sovitun alueen avustajapalveluiden esimiehenä ja osallistut esimiestyön ohella henkilökohtaiseen avustamiseen. Esimiestehtäviisi kuuluvat alueesi avustajien rekrytointi ja perehdytys, työvuorojärjestelyt, päivystys sekä lähiesimiestyö. Henkilökohtaisena avustajana avustat avustettavia mm. arjen askareissa palvelukuvauksemme mukaisella tavalla.

Arvostamme myönteistä ja energistä työskentelytapaa, erinomaisia kommunikaatiotaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä. Jo hankittu kokemus avustajapalveluista ja tunne siitä, että asiat toimialalla voisi tehdä paremmin, olisivat ylimääräisiä valttikorttejasi.

Vaikka sinulta puuttuisi tutkintoja tai kokemusta, hae kuitenkin rohkeasti, jos sinusta muuten tuntuu, että olisit asenteesi ja työskentelytapojesi puolesta oikea ihminen palveluohjaajan tehtävään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana muuttamassa hyvinvointipalvelualaa sekä kasvavan organisaation mahdollisuudet ja tuen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: sari.pyyhtia@avustaja.fi 11.5.2021 mennessä. Sari Pyyhtiä puh. 044 753 3500 (arkisin klo 8-16) keskustelee mielellään tehtävästä kanssasi.

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.avustaja.fi, jos henkilökohtainen apu ei ole sinulle vielä niin tuttua, niin siitä saat lisätietoa osoitteessa www.assistentti.info

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448821
  • Tehtäväalue: Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo