(Poistunut julkaisusta)

Avustaja, Suvelan päiväkoti
Espoon Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Avustajan tehtävät 1-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Avustaja toimii osana tiimiä ja on mukana kaikessa ryhmän toiminnassa.
Kasvatusperiaatteemme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämänmyönteisiä lapsia yhteistyössä perheiden kanssa. Suomen kieli on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa. Tässä päiväkodissa sinun on mahdollista kehittää työtäsi ja oppia uutta!
Suvelassa uskomme jokaisen lapsen menestystarinaan!

yöpaikan nimi:
Suvelan päiväkoti

Työaika: 38h 45min/vko

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.
Lisäksi edellytetään hyviä ohjaustaitoja, positiivsta pedagogiikkaa sekä tiimityötaitoja.

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatustyöstä, tukiviittomien ja kuvien käytön hallintaa sekä hyvää suomen kieltä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!