(Poistunut julkaisusta)

Avustaja, Saarniraivion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme avustajaa sijaisuuteen Saarniraivion päiväkotiin. Työtehtävät ovat tällä hetkellä ryhmässä jossa on 2-5 -vuotiaita lapsia. Avustaja työskentelee ryhmässä osana tiimiä varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajien tukena kasvatus- ja opetustehtävissä sekä arkeen liittyvissä tehtävissä. Lisäksi ryhmään tukea antavat laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli- ja kultturiopettaja.

Saarniraivion päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksessa ja lähiympäristössä on mahdollisuus retkeilyyn esimerkiksi metsissä, puistoissa ja kirjastossa.

Haluamme olla lämminhenkinen, positiivista pedagogiikkaa ja vuorovaikutusta korostava varhaiskasvatusyksikkö. Tavoitteenamme on luoda turvallinen ja luottamusta herättävä kasvu- ja oppimisympäristö, jossa lapset viihtyvät ja johon vanhemmat voivat mielellään tuoda lapsensa hoitoon. Toiminnan suunnittelun lähtökohtana ovat lasten kiinnostusten kohteet ja tuen tarpeet.

Työpaikan nimi: Saarniraivion päiväkoti

Työaika: 38h 45min /viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Työtämme ohjaa sensitiivisyys ja positiivisuus sekä lapsen osallisuuden mahdollistaminen.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!