Avustaja, kesätyö, Vammaispalvelujen asumisyksiköt
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme kahta avustajaa kesätöihin Vammaispalvelujen asumisyksiköihin Haukilahdenrantaan ja Kauklahteen. Avustajan tehtäviin kuuluu mm. vapaa-ajan toiminnan järjestäminen yksikön asiakkaille. Tehtävään voi kuulua esimerkiksi asiakkaiden kanssa ulkoilua, pelejä, retkiä ja lukemista. Lisäksi tehtävään voi sisältyä muita avustavia tehtäviä.

Työsuhteen kesto on 1 kuukausi ja se ajoittuu sopimuksen mukaisesti välille 31.5.-30.6.2021 tai 7.6.-6.7.2021. Työaika on 6h/päivä. Työaikaan sisältyy ruokatauko (30 min) ja kahvitauko (10 min). Työaika sijoittuu klo 9 ja klo 18 välille asumisyksikön tarpeen mukaisesti.

Voit hakemuksessasi kertoa toiveesi siitä, haluatko työskennellä Haukilahdenrannan vai Kauklahden asumisyksikössä.
Haastattelut toteutetaan etäyhteyksiä käyttämällä. Haastattelukutsu ja ilmoitus valinnasta lähetetään hakijalle sähköpostilla.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtävässä edellytetään 16 vuoden ikää, reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta vammaisten kanssa toimimiseen.

Halutessasi tarkempaa tietoa tietystä yksiköstä, voit olla yhteydessä yksikön esimieheen puhelimitse. Haukilahdenrannan asumisyksikkö Jonna Lehtonen (0406394741) ja Kauklahden asumisyksikkö Eija Määttä (0505666547)

Haukilahdenrannan asumisyksikössä järjestetään lyhytaikaista hoitoa ja asumisvalmennusta yli 18-vuotiaille vammaisille henkilöille.
Asumisyksikössä on yhdeksän lyhytaikaisen hoidon/asumisvalmennuksen paikkaa ja yksi kriisipaikka.

Kauklahden asumisyksikössä on 12 vakituiseen asumiseen tarkoitettua vuokra-asuntoa ja mahdollisuus tuettuun asumiseen asumisyksikön läheisyydessä. Työntekijöiden antama tuki toteutetaan tuki- ja ohjauskäynteinä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot