(Poistunut julkaisusta)

Avustaja, Hoivakoti Villa Lyhde
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Espoon Viherlaaksossa Lippajärven rannalla sijaitseva Esperi Hoivakoti Villa Lyhteen toiminnan perustana ovat kuntoutus, liikunta, kulttuuri sekä taide. Villa ja Lyhde ovat 12-paikkaisia asumispalveluyksiköitä, jotka tarjoavat sekä pitkä- että lyhytaikaista hoitoa ja hoivaa muistisairaille. Villa Lyhteessä yhdistyy ainutlaatuisella tavalla sekä asumispalveluiden että kuntoutuksen osaaminen.

Etsimme nyt joukkoomme uutta työkaveria puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan avustavia työtehtäviä. Työ on luonteeltaan osa- tai kokoaikaista. Avustavat työtehtävät sisältävät muun muassa ruokailuun, siivoukseen sekä kodinhoitoon liittyviä päivittäisiä työtehtäviä, joilla tuet muuta yksikön henkilökuntaa sekä asukkaita.

Tehtävää voi hakea, jos on ollut yhtäjaksoisesti työttömänä kuusi kuukautta ennen työsuhteen alkua, ja on Espoolainen. Lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä muistisairaiden parissa, ja olet motivoitunut toiminnallasi tukemaan yksikön muuta toimintaa.

Hakuaika tehtävään päättyy 20.4.2019.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Esperiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Laura Hämäläinen, laura.hamalainen@esperi.fi, 044 7202 486.

Esperi on savuton työpaikka.