Avopalveluiden ohjaaja
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme sosiaalialan ohjaajaa avopalveluihin, Familar Oy 

Me asumispalvelut Uudellamaalla tuotamme, toteutamme ja kehitämme nuorten itsenäiseen asumiseen yksilöllisesti räätälöityjä tuetun asumisen palvelukokonaisuuksia.

Kohderyhmänä ovat pääsääntöisesti laitoksista sekä kotoa itsenäiseen asumiseen siirtyvät 17–25 -vuotiaat nuoret sekä nuoret, joilla on erityisiä haasteita itsenäisessä asumisessa. Tarvittaessa meillä on tarjota myös yli 25-vuotiaille nuorille pidempiaikaista tuettua asumista. Tarjoamme tukea asteittain vahvemmasta kevyempään, jolloin nuoren itsenäistymistaidot pääsevät vahvistumaan hänen omassa tahdissaan.

Haemme tiimiimme sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK tutkinnon omaavaa henkilöä sosiaalialan ohjaajaksi vakituiseen ja / tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Ohjaajan työskentelyalue on koko pääkaupunkiseutu, joten ajokortti on välttämätön. Työ on monipuolista, kokonaisvaltaista ja nuoren tarpeista lähtevää tukityötä, joten työssä tarvitaan pitkäjänteistä, suunnitelmallista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tuetun asumisen ohjaajat muodostavat moniammatillisen työryhmän, jolla on erityisosaamista sekä kokemusta avo- ja jälkihuollon lisäksi mm. sijaishuollossa työskentelystä, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä. Ohjaajilla on myös laajaa ja monipuolista osaamista sekä kokemusta mm. nuorten liikunta- ja taideharrastusten tukemisessa.

Ohjaajana toimit osana moniammatillista työryhmää, oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana, yhteistyössä nuoren läheisten ja muiden verkostojen kanssa. Kokemusta lastensuojelusta tulee olla vähintään 2- vuotta, jonka lisäksi erilaisten palvelu- ja tukijärjestelmien tunteminen helpottaa työntekemistä. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn, liikkuvan työpisteen ja loistavan työyhteisön tuen, sekä joustavat työajat. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Edellisten lisäksi Familar Oy tarjoaa:

- työnohjauksen

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden  

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa  

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta  

- liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7  

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista  

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti  

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme! 

 

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 16.5 2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

palveluvastaava Mika Kivinen

040 5924699

mika.kivinen@familar.fi


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451801
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Sitratori