(Poistunut julkaisusta)

Avoin työpaikka, Go On Raahe
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2020
Etsimme työntekijöitä monenlaisiin eri alojen tehtäviin Raahen talousalueella.

Jos olet työpaikkaa vaille tai uuden työpaikan etsintä on ajankohtainen tai haluat vaikkapa vaihtaa alaa, jätä meille avoin työhakemus.

Kutsumme sinut haastatteluun sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Kun täytät avointa hakemusta, kerro mitä työtä haluat tehdä, miltä alalta sinulla on jo osaamista, voitko tehdä vuorotyötä ja onko sinulla auto käytettävissäsi.

Työtehtäviä on tarjolla monen eri alan työntekijöille. Huomioimme osaamisesi palkkaa määritettäessä. Tarjolla on usein aluksi määräaikaisia töitä, joista voi poikia työpaikka pidemmäksi aikaa asiakkaamme kirjoilla.

Lisätietoja: Heidi Leppäkari, 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.