(Poistunut julkaisusta)

Avoin työhakemus
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, pitkäaikaisia ja lyhyitä työsuhteita sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen. Kiinnostuitko? Soita minulle ja varaa haastatteluaika: 0503733611/Nea Räsänen Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Olethan siis nopea! Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla nea.rasanen@aaltovoima.fi (liitteet PDF-muodossa) tai täyttää valmiin työnhakulomakkeen kotisivuillamme: www.aaltovoima.fi Meillä paljon uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä. Olemme helposti tavoitettavissa esimerkiksi omalla autolla ja julkisilla kulkuvälineillä.
Olet lämpimästi tervetullut käymään!

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.