(Poistunut julkaisusta)

Avoin työhakemus
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Etsitkö työtä? – Me etsimme työlle tekijöitä!

Etsimme työntekijöitä monenlaisiin eri alojen tehtäviin Etelä-Pohjanmaan alueella. Olitpa vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi konkari, meillä on paikka sinulle. Tarjoamme työtä erilaisiin elämäntilanteisiin aina keikkahommista vakipesteihin, useilla eri toimialoilla.

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miltä alueelta etsit töitä. Me autamme juuri sopivan työpaikan löytämisessä.

Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, ja varmista itsellesi haastattelu toimistollamme! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi, johon kutsu mahdollisesti saapuu. Lisätietoja avoimista työtehtävistä antavat Go On Seinäjoen HR-asiantuntijat Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi ja Anita Koskinen 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Tule mukaan Go Onin joukkueeseen!
• Palvelemme sinua paikallisesti 22 toimipisteessämme. Voit poiketa helposti toimistolla vaihtamaan kuulumiset ja hoitamaan asioita.
• Paikallisina yrittäjinä tunnemme alueen yritykset, ja osaamme olla mukana siellä missä mielenkiintoisia työmahdollisuuksia on.

Miksi valita Go On työnantajaksi?
• Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja
• Palkka osaamisen ja taitojen mukaan – maksamme palkan, lisät sekä lomakorvaukset aina vähintään TESin mukaisesti
• Palkanmaksu kahden viikon välein – kellontarkasti ja oikein
• Yleisperehdytys verkossa puhelimella tai tietokoneella (Go On Akatemia)
• Keikkatyöläisille vuorotarjoukset tekstiviestillä/mobiilisovelluksella
• Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.