(Poistunut julkaisusta)

Avoin työhakemus
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Etsitkö työtä? – Me etsimme työlle tekijöitä!

Etsimme työntekijöitä monenlaisiin eri alojen tehtäviin Etelä-Pohjanmaan alueella. Olitpa vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi konkari, meillä on paikka sinulle. Tarjoamme työtä erilaisiin elämäntilanteisiin aina keikkahommista vakipesteihin, useilla eri toimialoilla.

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miltä alueelta etsit töitä. Me autamme juuri sopivan työpaikan löytämisessä.

Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, ja varmista itsellesi haastattelu toimistollamme! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Lisätietoja avoimista työtehtävistä antavat Go On Seinäjoen HR-asiantuntijat Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi ja Anita Koskinen 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.