(Poistunut julkaisusta)

Avoin työhakemus
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Haemme asiakasyrityksillemme TYÖNTEKIJÖITÄ Pirkanmaan alueelle erilaisiin ja erimittaisiin työsuhteisiin vaihdellen yhdestä päivästä muutamiin viikkoihin ja useisiin kuukausiin.

Etsitkö esimerkiksi lisätöitä opiskelujen tai osa-aikaisen työn oheen? Erilaiset projektiluonteiset työt tarjoavat loistavan tilaisuuden lisätienesteille. Lisäksi saat kokemusta eri alojen työtehtävistä ja pääset luomaan suhteita useisiin eri yrityksiin, ja sitä kautta voit löytää pidempiaikaistakin työtä.

Olitpa vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi konkari, meillä on paikka sinulle. Tarjoamme työtä erilaisiin elämäntilanteisiin aina keikkahommista vakipesteihin, useilla eri toimialoilla. Tällä hetkellä kiirettä piisaa erityisesti logistiikassa, kaupan alalla ja ravintola-alalla.

Hakijalta odotetaan:
- Reipasta asennetta
- Korkeaa työmotivaatiota
- Joustavuutta
- Valmiutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla

Eduksi katsotaan:
- Mahdollisuus tehdä vuorotyötä
- Oma auto käytössä

Jos olet kuvailemamme henkilö, jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan itsestäsi ja työtilanteestasi sekä aloista, jotka sinua kiinnostavat. Liitä mukaan myös oma ansioluettelosi. Keskustellaan yhdessä mahdollisuuksista, joita voisimme Sinulle työelämässä tarjota! Lisätietoja antaa Go On Pirkanmaa HR-asiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952 (arkipäivisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.