Avoin työhakemus Päijät-Hämeen teollisuuden työpaikkoihin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Teollisuuden alan työntekijöitä

Hei, sinä teollisuuden alan osaaja tai tuleva osaaja, jätä hakemus hakulinkistä ja MUISTA LIITTÄÄ CV. Meillä on lukuisia teollisuuden alan asiakkaita Lahdessa, jotka ovat tällä hetkellä työntekijöitä vailla Päijä-Hämeen alueella. Aloja joille sinun on mahdollisuus kauttamme työllistyä ovat mm. metalliala, puualan, sekä muovialan jne.

ETSIMME MM. TEHDASTYÖNTEKIJÖITÄ, VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ, HITSAAJIA, PAKKAAJIA, KONEISTAJIA JNE...

Useimmat asiakkammee ovat myös valmiita kouluttamaan sinut haluamaasi rooliin, jos sinulta oikeasti löytyy motivaatiota ja reipasta asennetta! Eli vaikka et omaisi aikaisempaa kokemusta kyseiseisistä töistä, niin mahdollisuutesi työllistyä meidän kautta ovat hyvin suuret, jos sinulta löytyy reipasta asennetta!

Suurin osa teollisuuden töistä tehdään vuoroissa, joko 2 vuorossa (aamu, ilta) tai sitten 3 vuorossa (aamu, ilta, yö). Joten otathan tämän huomioon jo hakiessa!

Hakeminen on tehty sinulle hyvin Eezyksi, sillä sinun tulee vain jättää hakemus hakulinkistä ja liittää mukaan CV. Tämän jälkeen sinut kontaktoidaan toimistoltamme ja edetään hakuprosessin kanssa. Muistathan vastata, kun soitetaan tai ainakin soittaa takaisin ;)

Paikat täyttyy sopivien henkilöiden löydyttyä, joten muista jättää hakemus mahdollisimman nopeasti, että maksimoit mahdollisuutesi työllistyä haluamaasi rooliin!

Vielä kertaukseksi: Jätä hakemus --> liitä CV (voit myös lähettää CV:n lahti.vmp@eezy.fi) --> tule kontaktoiduksi toimistoltamme --> esittelemme sinut haluamaasi avoimeen rooliin asiakkalle

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot