(Poistunut julkaisusta)

Avoin rakennusalan hakemus Kuopioon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Rakennusalan työt hakusessa?

Etsimme alati kasvavaan työporukkaamme erilaisiin rakennusalan tehtäviin tuoretta verta. Oletpa sitten opiskelija, vasta valmistunut tai jo kokenut konkari, voit jättää työhakemuksen mihin tahansa rakennusalan tehtävään. Kerro ihmeessä jo vähän taustojasi itsestäsi ja omaa osaamistasi tai vahvuuksiasi.

Aikaisempi kokemus rakennushommista, sekä voimassa olevat turvakortit on aina plussaa, mutta elä ihmeessä jätä hakematta jos näitä ei löydy. Kaikki tekijät tullaan perehdyttämään tuleviin työtehtäviin.

Lisätietoja antaa

Aleksi Arjakka 0400 278937 aleksi.arjakka@adecco.fi

Meitä Sihtiläisiä löytyy Kuopiosta jo melekonen määrä. Toivotamme sinut tervetulleeksi porukkaamme, jossa työskentelee tällä hetkellä rakennusmiehiä, sähköasentajia, LVI-asentajia ja suuri määrä muita ammattilaisia. Laita meidät töihin, niin me etsimme sinulle toiveidesi mukaisia urapolkuja.

Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!