Avoin rakennusalan hakemus: Kaikki roolit
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Kuopion alueelle KAIKENTASOISIA RAKENNUSALAN TEKIJÖITÄ eri työkohteisiin. Työmaita on alkamassa myös lähikunnissa, kuten Siilinjärvellä ja Iisalmessa. 

Tähän työpaikkailmoitukseen voit jättää hakemuksen, olit sitten vastavalmistunut aloittelija, alasta kiinnostunut tai kokenut ammattilainen. 

Aputyöntekijä, rakennustyöntekijä, kirvesmies, rakennussiivooja, purkutyöntekijä, sähkömies, laatoittaja, maalari, sisustuskirvesmies, betonityöntekijä, työnjohtaja - tai jokin muu, jätä hakemuksesi heti! 

Lisää hakemukseesi tieta osaamisestasi ja hakemistasi rooleista. Kutsumme haastatteluihin keskustelemaan lisää ja tarkemmin jo hakuajan puitteissa. Työt alkavat sopimuksen ja tilanteesi mukaan kevään 2022 aikana. Tarjolla on eripituisia projekteja lomantuurauksista kesätöihin ja muihin pidempiin projekteihin.

Lisätietoja avoimista työtehtävistä antaa: Henna Rönkä 050 592 7480 Tai Tiina Pennanen, 050 520 2737.

Avoimen hakemuksen ja perustietosi pääset jättämään alla olevasta linkistä:

http://selekta.likeit.fi/apply/42329309

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa ja Rovaniemellä. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550249
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi, Varkaus