Avoin kesätyöhaku työntekijäharjoittelijatehtäviin
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2021

Tulisitko keräämään opiskelualasi käytännön kokemusta ammattilaisten oppiin ensi kesäksi? 

Palkkaamme kesäcavereita ympäri Suomea monipuolisiin työntekijäharjoittelijatehtäviin, kuten kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon sekä asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, turva, sammutus, automaatio). Mikäli et löytänyt avoimista kesätyöpaikoista sinua kiinnostavaa paikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja opiskelutaustastasi.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla riittää intoa uuden opetteluun ja asiakkaidemme palvelemiseen, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2022 kesäcavereista. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt; olitpa sitten vasta ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa hakemassa tai jo ehtinyt kerryttää kokemusta aiempina kesinä.

Täytyy kuitenkin sanoa, että emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta sen sijaan voimme taata, ettet syksyllä opintojen ääreen palatessasi joudu kehuskelemaan kehittyneillä kahvinkeittotaidoillasi. Meillä pääset opiskelualasi käytännön hommiin ja vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Eikä meillä tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Kehtaamme hieman paukutella henkseleitämme ja sanoa, että tätä laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Caverit ovatkin Caverionin sydän, ja panostamme työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen – caveria ei jätetä.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa, mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneille automaatioasiantuntija Artulle ja työnjohtaja Markukselle kuuluu nyt. Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme.

Tule kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta! 
Jätä avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta tiistaihin 15.2.2022 mennessä. Arvostamme hakemukseesi käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen huolella.

 

Seuraa meidän meininkiä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok


Lue edelliskesän kesäcavereiden kokemuksista:

Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/ 
Rando, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/rando-valge/ 
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/ 
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/ 
Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/ 
Niko, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/niko-huupponen/ 
Vappu, rahoitus- ja tarjouslaskentaharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/vappu-reunanen/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot