Avoin kesätyöhaku, Pirkanmaa

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Pirkanmaan alueella sijaitseville asiakkaillemme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin.

Työtehtäviä on tarjolla muun muassa teollisuuden, logistiikan, puhtaanapidon, rakennusalan ja asiakaspalvelun parissa.

Mikäli etsit ensi kesälle kesätöitä, niin täytä hakemuslomake hakujärjestelmämme kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti kokemuksestasi, koulutustaustastasi ja osaamisestasi sekä tehtävätoiveistasi.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerro myös käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Mainitse myös mahdolliset työluvat, ammattipassit ja - kortit, sekä oman auton käyttömahdollisuus. Myös harrastukset ja erilaiset luottamustoimet voivat kertoa osaamisestasi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse. Kutsumme hakijoita haastatteluun kevään 2021 aikana. Hakemuksesi säilyy järjestelmässämme vuoden.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Niina Vuoksi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta