Avoin kesätyöhaku, pääkaupunkiseutu

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville asiakkaillemme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin.

Työtehtäviä on tarjolla muun muassa teollisuuden, logistiikan, kiinteistönhuollon, puhtaanapidon, rakennusalan ja asiakaspalvelun parissa.

Mikäli etsit ensi kesälle kesätöitä, niin täytä hakemuslomake hakujärjestelmämme kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti kokemuksestasi, koulutustaustastasi ja osaamisestasi sekä tehtävätoiveistasi.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerro myös käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Mainitse myös mahdolliset työluvat, ammattipassit ja - kortit, sekä oman auton käyttömahdollisuus. Myös harrastukset ja erilaiset luottamustoimet voivat kertoa osaamisestasi.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti myös puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Helsinki

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta