(Poistunut julkaisusta)

Avoin kesätyöhakemus
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Haemme asiakkaillemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Etelä-Pohjanmaan alueelle kesäksi 2019! Työtehtäviä on tarjolla mm. ravintola-alalta, metallialalta ja teollisuudesta.

Voit olla vasta urasi alussa, tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmotivaatiota! Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, vaan halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miltä alueelta etsit töitä. Me autamme juuri sopivan työpaikan löytämisessä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta Go On Seinäjoen tiimissä!

Jätä aikailematta hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, ja varmista itsellesi haastattelu toimistollamme! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Lisätietoja avoinna olevista kesätyöpaikoista antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntijat Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi ja Anita Koskinen 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.