(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku: Varhaiskasvatuksen erityisopetuksen ammattilaisia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus

Avoin haku, varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajat ja varhaiskasvatuksen erityisopettajat


Haemme nyt Vantaalle  työstään innostuneita, sensitiivisiä ja kehittämismyönteisiä varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajia ja varhaiskasvatuksen erityisopettajia avoimella haulla. 

Avoimessa haussa pystymme huomioimaan paremmin toiveesi mm. työsuhteen aloitusajan suhteen. Hae ja kerro toiveesi! Hae ehdottomasti myös, jos olet valmistumassa kevään aikana. 

Miksi hakea Vantaalle?

Vantaalla on panostettu vahvasti mm. työnohjaukseen ja työtä kehitetään yhdessä arjessa.  Saat esimerkiksi vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle. Vantaalla pääset rohkeasti kokeilemaan erilaisia toimintatapoja. 

Vantaalla toimitaan inklusiivisten arvojen ja käytäntöjen mukaisesti. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana osallistut omalta osaltasi inkluusion toteuttamiseen. Tukea tälle työlle saat sekä omasta työyhteisöstä että monialaisesta yhteistyöstä. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Vaihtoehdot sinulle

Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta, tule varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajaksi ja hyödynnä osaamistasi konsultoivalla otteella. 

Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajana työskentelet yhdessä tai kahdessa lapsiryhmässä, joissa on kehitykseen ja oppimiseen tukea tarvitsevia lapsia. Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajana vastaat yhteistyössä varhaiskasvatuksen opettajan kanssa ryhmän lasten iän ja kehitystason mukaisesta varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta. Kasvattajatiimin erityispedagogisena asiantuntijana vastuullasi on kehityksen ja oppimisen tuen käytäntöjen ja toimintatapojen toteuttaminen, arviointi ja kehittäminen lapsiryhmässä yhteistyössä muun kasvattajatiimin kanssa. 

Luemme eduksi: useamman vuoden työskentelyn varhaiskasvatuksen erityisopettajana. 

Voit hakemuksessa esittää toiveen alueesta, jossa toivoisit työskentelevän. Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajana työskentelet varhaiskasvatuksen tulosyksikön vuosittain määrittelemässä päiväkodissa.  

Haettavana olevat varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajan tehtävät alueittain: 

Hakunila-Tikkurilan alue: 5 paikkaa 

Korso-Koivukylän alue: 2 paikkaa 

Kivistö-Aviapoliksen alue: 1 paikka

Myyrmäen alue: 1 paikka 

 

Vai olisiko sinun paikkasi mieluummin päiväkodin integroitu ryhmä? Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajia myös näihin ryhmiin.  

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat integroidun ryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista ja johdat kasvattajatiimiä. Kasvattajatiimin erityispedagogisena asiantuntijana vastuullasi on kehityksen ja oppimisen tuen käytäntöjen ja toimintatapojen toteuttaminen, arviointi ja kehittäminen lapsiryhmässä yhteistyössä  muun kasvattajatiimin kanssa.  Sinulla on myös mahdollisuus tuoda erityispedagoginen osaamisesi koko työyhteisön käyttöön.    

Paikkoja on avoinna seuraavissa integroiduissa ryhmissä:

Maitorpan päiväkoti ja Husaaritien päiväkoti (Kivistö-Aviapoliksen tulosyksikkö)

Kannuskujan päiväkoti (Hakunila-Tikkurilan tulosyksikkö)

Havukallion päiväkoti (Korso-Koivukylän tulosyksikkö)


Työsuhten tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus:  2652,60 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote,, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Koeaika: Riippuen työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen/sopimuksen mukaan

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika:  38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäälllikkö

Markkula Teea

040 508 4819

teea.markkula@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.