(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku varastotehtäviin Päijät-Hämeeseen
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Haemme Baronan kautta jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin varastopuolen tehtäviin Lahden ja lähikuntien alueelle. Jätä avoin hakemus ja tiedämme, että haet alalta aktiivisesti töitä!

Jos pidät fyysisestä työstä ja olet aikaansaava luonne, voisi varastoala olla ehkä sinun juttusi.

Haemme tekijöitä vakituisista logistiikan ammattilaisen hommista erilaisiin keikkatöihin muuttokeikoista, pakkaushommiin ja keräilyyn. Työhösi voi kuulua mm. asiakastilausten keräily varastosta, trukin ajo, tai linjaston pakkaustehtävät. Kaikki työtehtävät sisältävät nostelua/kantamista sekä ovat pääasiassa seisomatyötä.

Ehdottomasti eduksi on, jos olet alalle opiskellut tai hankkinut jo osaamista työkokemuksen kautta. Toivomme myös, että omaat kokemusta trukin ajosta, mutta on myös tehtäviä joissa trukin ajo koulutetaan tai sitä ei tarvita. Tällä hetkellä kartoitamme tekijää esimerkiksi syksyksi Orimattilaan trukilla ja käsin tehtävään keräilyyn sekä keikkatöihin muutto- ja kalusteasennuksien pariin.

Mikäli haet varastoalan töitä niin jätä meille avoin hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi erityisesti varastoalan töihin liittyen, sekä millaista ja minkä pituista työtä olet hakemassa.

Jos jätät meille avoimen hakemuksen varastoalalle, niin voimme olla yhteydessä sinuun suoraan tilanteen mukaan joko lisätietoihin liittyen tai mahdollisten sinulle soveltuvien varastoalan työpaikkojen auetessa. Huomioithan, että mikäli huomaat sinua erityisesti kiinnostavan paikan avautuvan meille, niin ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi tähän tehtävään liittyen vielä erikseen. Täten varmistat, että sinut varmasti huomioidaan kiinnostuneena hakijana kyseiseen tehtävään.

Kaikkiin tällä hetkellä Baronalla haussa oleviin varastoalan paikkoihin pääset tutustumaan tästä linkistä: https://careers.barona.fi/?_ga=2.25187069.1939756430.1564393917-266180419.1560940087#/?branch=all%2BLogistiikka~2Fkuljetus~2Fliikenne&order=default&menu=true

Sähköpostitse voit tiedustella lisää, mutta valitettavasti emme voi käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.