AVOIN haku- Työntekijäksi teollisuuteen Turun alueelle
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Tuotantotyöntekijä, kokoonpanija tai pakkaaja. Meillä teollisuudessa on monia erilaisia tehtäviä, ja etsimme sinua joukkoomme Turun Seudulle.

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa meille, minkälainen työ olisi ihanteellisin juuri sinulle ja minkälaisessa työssä kokisit parhaiten viihtyväsi?

Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin? Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin ja erilaisiin teollisuuden alan työtehtäviin asiakasyrityksiimme Turun seudulle. Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan perustehtävistä, kuten laaduntarkkailusta tai pakkauksesta, vaativimpiin rooleihin. Työt voivat olla esim. elintarvike-, muovi- tai metalliteollisuudessa.

Tärkein ominaisuus työntekijöissämme on motivoitunut asenne työntekoon! Koulutus ja työkokemus etsimältäsi alalta katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme sijaitsevat Turun alueella mm. Turku, Raisio, Naantali, Kustavi, Lieto, Kaarina, Aura.

Jätä hakemus ja työllisty kauttamme! Toivomme, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme hyvän käsityksen osaamisestasi. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja kontaktoimme hakijoita sitä mukaan, kun sopivia työpaikkoja on tarjolla.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live/ Teams kautta tai puhelinhaastatteluina (tarvittaessa haastattelut voidaan järjestää toimistossamme Korona rajoitukset huomioon ottaen). Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509516
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (pirjo.rouhiainen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 040 774 7780
  • Sijainti: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Kustavi, Aura