(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku: Toimihenkilöitä ja asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin 2019
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haluatko työskennellä pankkiliiketoiminnan tai varallisuudenhoidon monipuolisissa työtehtävissä OP Ryhmässä?


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. 

Haemme asiakkaamme OP Asiakaspalvelut Oy:n organisaatioon pankkialasta kiinnostuneita uusia osaajia sekä asiakaspalvelu- että back office -työtehtäviin. Työtä on tarjolla useilla Opset-paikkakunnilla: Helsingissä, Tampereella, Vaasassa, Oulussa, Kuopiossa sekä Joensuussa.

Työ voi pitää sisällään mm. pankki- ja varallisuudenhoidon monikanavaisia asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä. Taustatyössä tehtävät voivat vaihdella erilaisista luotto- ja vakuuspalveluiden tehtävistä aina maksutoimeksiantojen käsittelyyn, sekä asiakaskontaktointiin. Asiakkaat voivat olla joko yksityishenkilöitä tai yrityksiä.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esim. asiakaspalvelusta tai toimistotyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne.


Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen, tavoitteellinen, joustava, sekä oma-aloitteinen. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä,  ja haluat kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä.

Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat työssä kehittymistäsi. Tarjoamme urapolun myös muihin OPn monipuolisiin tehtäväkokonaisuuksiin. Työtehtävästä riippuen tarjoamamme työsopimus voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen, ja työsuhteen kesto määräaikainen tai vakituinen.


Pankki- ja vakuutusalalla edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä mikäli sinulle sopivia paikkoja avautuu: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29836&jc=1


Lisätietoja tehtävistä voit kysyä: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. 

Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, finanssialan taustatehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät.

Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.