Avoin haku teollisuuden/logistiikan työpaikkoihin Baronalle
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2021

Etsitkö töitä Päijät-Hämeen alueelta teollisuuden-, logistiikan tai saman tyyppisten työtehtävien alueelta? Jätä avoin hakemus meille ja laitamme sinulle vinkkejä alueelle haussa olevista työpaikoista!

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Varastoalan tehtäviä on tarjolla niin erillissä logistiikkayrityksissä kuin teollisuuden alan logistiikan parissa.

Haemme siis työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme ympäri Päijät-Hämettä. Tuotannossa voit työskennellä esimerkiksi erilaisten koneiden käytössä, ja käsintehtävissä kokoonpano- tms. työtehtävissä. Varastopuolella työt voivat olla keräilystä ja purku-/muuttotöistä trukin ajoon ja lähettämön tehtäviin. Mikäli haluat pidempiaikaisen ja konkreettisen työn, sekä tykkäät fyysisestä työstä, jossa tekemistä riittää niin tämä voisi olla sinun paikkasi!

Monet tämän alan työtehtävät eivät vaadi aikaisempaa kokemusta, vaan tärkeintä on aina motivoitunut ja reipas asenne töihin, sekä kiinnostus fyysiseen työhön. Töihin perehdytetään aina asiakasyrityksessä.

Nämä työt sopivat myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle. Töitä on toki tarjolla myös teollisuuden pidemmän linjan ammattilaisille, joten jätä ihmeessä hakemus, mikäli haet uutta paikkaa.

Vaikka töihin voidaan useimmiten opettaa niin seuraavat asiat on hyvä huomioida:

  • Vuorotyöt kuuluvat useimmiten teollisuuden ja logistiikan töiden luonteeseen, joten toivomme, että voit sitoutua vähintään 2-vuorotyöhön (vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22). Joissakin tehtävissä työaika voi myös päivätyön mukainen tai vastaavasti 3-vuorotyötä, jolloin teet myös yöviikkoa.

  • Suurin osa töistä edellyttää perushyvää fyysistä kuntoa, sillä työt sisältävät usein paljon seisomista ja nostelua. Lisäksi teollisuuden työt vaativat tekevää ja ripeää työotetta.

Tehtävän aloitus, kesto ja ehdot määräytyvät aina TES:n sekä haettavan tehtävän mukaan. Riippuen paikasta haemme työntekijöitä kevätkaudelle, kesäkaudelle tai koko vuodelle. Töitä on tarjolla eri asiakasyrityksillämme ympäri Päijät-Hämettä, töitä on tarjolla esimerkiksi Lahdessa, Orimattilassa, Heinolassa ja Hollolassa. Osaan paikoista on mahdollista liikkua julkisilla kulkuneuvoilla, mutta eduksi on, jos sinulla on oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin.

Jättämällä avoimen hakemuksen saat tiedon avoimista paikoista suoraan.
Teollisuuden työt mahdollistavat sinulle pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn. Mikäli istumatyö ei nappaa ja haluat saada konkreettista tekemistä töissä niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä millainen työ sinua kiinnostaa.

Baronan kautta on paljon haussa paikkoja ja joskus työpaikkaa ei ehditä edes avata avoimeen hakuun, kun siihen löytyy jo henkilö esimerkiksi aikaisemmin haetun työtehtävän hausta. Jättämällä avoimen hakemuksen ohesta, laitamme sähköpostiin sinulle vinkkejä avautuvista paikoistamme, mutta saatamme myös suoraan ehdottaa sinulle avoimia tehtäviä, jos suoraan näemme, että paikka voisi soveltua sinulle! Pyrimme tilanteen mukaan kartoittamaan aina hakuusi parhaiten soveltuvan tehtävän eri paikoista.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot