Avoin haku teollisuuden työpaikkoihin Lahden alueelle
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2021

Etsitkö töitä Päijät-Hämeen alueelta teollisuuden työtehtävien parista? Jätä meille avoin hakemus ja voimme pyrkiä kartoittamaan sinulle mahdollisia työpaikkoja oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija.

Haemme siis työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme ympäri Päijät-Hämettä. Tuotannossa voit työskennellä esimerkiksi erilaisten koneiden käytön parissa, logistiikan puolella tai sitten käsintehtävissä kokoonpano- tms. työtehtävissä. Mikäli haluat pidempiaikaisen ja konkreettisen työn, sekä tykkäät fyysisestä työstä, jossa tekemistä riittää niin tämä voisi olla sinun paikkasi!

Monet tämän alan työtehtävät eivät vaadi aikaisempaa kokemusta, vaan tärkeintä on aina motivoitunut ja reipas asenne töihin, sekä kiinnostus fyysiseen työhön. Töihin perehdytetään aina asiakasyrityksessä.

Nämä työt sopivat myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle. Töitä on toki tarjolla myös teollisuuden pidemmän linjan ammattilaisille, joten jätä ihmeessä hakemus, mikäli haet uutta paikkaa. Työsuhteiden kestot vaihtelevat muutamasta kuukaudesta aina pitkäaikaisiin, vakituiseen työsuhteeseen tähtääviin paikkoihin.

Vaikka töihin voidaan useimmiten opettaa niin seuraavat asiat on hyvä huomioida:

  • Vuorotyöt kuuluvat useimmiten teollisuuden töiden luonteeseen, joten toivomme, että voit sitoutua vähintään 2-vuorotyöhön (vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22). Joissakin tehtävissä työaika voi myös päivätyön mukainen tai vastaavasti 3-vuorotyötä, jolloin teet myös yöviikkoa.

  • Suurin osa töistä edellyttää perushyvää fyysistä kuntoa, sillä työt sisältävät usein paljon seisomista ja nostelua. Lisäksi teollisuuden työt vaativat tekevää ja ripeää työotetta.

Tehtävän aloitus, kesto ja ehdot määräytyvät aina TES:n sekä haettavan tehtävän mukaan. Töitä on tarjolla eri asiakasyrityksillämme ympäri Päijät-Hämettä, töitä on tarjolla esimerkiksi Lahdessa, Orimattilassa, Heinolassa ja Hollolassa. Osaan paikoista on mahdollista liikkua julkisilla kulkuneuvoilla, mutta eduksi on, jos sinulla on oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin.

Jättämällä avoimen hakemuksen, on meillä mahdollisuus kartoittaa sinulle soveltuvia tehtäviä ja voimmme olla sinuun yhteydessä, mikäli sopiva tehtävä löytyy sinulle. Teollisuuden työt mahdollistavat sinulle pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn. Mikäli istumatyö ei nappaa ja haluat saada konkreettista tekemistä töissä niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä millaiset työtehtävät sinua kiinnostavat.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia tehtävään ainoastaan hakujärjestelmän kautta.

Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia tehtävään ainoastaan hakujärjestelmän kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1488245
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Hollola, Heinola, Asikkala, Orimattila