(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku: sähköinsinööri voimalaitosteollisuuden pariin Vaasan alueelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähköinsinööriä Vaasan seudulle. Hyvän perehdytyksen kautta saat erittäin arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä voimalaitosteollisuuden projektien parista. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS

* Kiinnostavan position kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä
* Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Etsimme sähköinsinööriä piirikaaviosuunnittelun pariin työskentelemään kansainvälisessä tiimissä. Tiimissä työkielenä on ruotsi. Asiakasyrityksemme suunnittelee ja toimittaa voimalaitoksiin sähkö-, automaatio-, instrumentointi- ja valvontajärjestelmiä sekä niitä tukevia palveluita avaimet käteen -periaatteella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sähköinsinööri)

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kielivaatimusten osalta edellytämme sujuvaa ruotsin kieleen taitoa.

Etsimältämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (sähköinsinööri)
* Eduksi nähdään kokemusta/ ymmärrystä piirikaaviosuunnittelusta (esim. E3)
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito


Muuta tietoa

Aloitus: Neuvoteltavissa, kuitenkin syksyllä 2020

Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta / rekrytoitumisesta

Työmäärä: kokoaikainen, joustavat toimistotyöajat

Sijainti: Vaasa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille] (krn01@academicwork.fi).

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.