(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku maanrakennusalalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Maanrakennusalan työt hakusessa?

Etsimme erilaisiin maanrakennusalan tehtäviin monipuolisesti työntekijöitä. Oletpa sitten opiskelija, vasta valmistunut tai jo kokenut konkari, voit jättää työhakemuksen mihin tahansa maanrakennusalan tehtävään tämän ilmoituksen kautta. Kerro ihmeessä jo vähän taustojasi itsestäsi ja omaa osaamistasi tai vahvuuksiasi.

Maanrakennusalan tehtäviä voivat olla esimerkiksi ns. lapiomiehen tai kaivinkoneen perämiehen työt, maanrakennustyöntekijän tehtävät tai konekuskin hommat. Hommia löytyy siis laidasta laitaan! Koulutus alalle tai aiempi kokemus maanrakennustyömailta ovat ehdottomasti eduksesi haussa.

Kaikissa töissä tarvitaan vähintään työturvallisuuskorttia. Muut kortit työtehtävien vaatimusten mukaisesti.

Työskennellessäsi meillä saat:

- Takuuvarman palkan, joka määräytyy osaamisen mukaan

- Asianmukaiset työvarusteet

- Kattavan työterveyshuollon

Jos kuvaus kuulostaa sopivan sinuun, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja paikasta antaa Kaisa Eerola numerosta 040 546 3186. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.