(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku: Lastenhoitajia Keimolanmäen päiväkotiin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Keimolanmäen päiväkoti

Ajolenkki 8, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.12.2019 - 


Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Oletko sinä etsimäni varhaiskasvatustyöstä innostuva ja lapsista hurmaantuva lastenhoitaja. 1.11.2019 avaa ovensa uusi Keimolanmäen päiväkoti. Upouusi päiväkoti tulee sijaitsemaan Keimolan vanhan moottoriradan kupeessa, hyvien juna ja linja- auto yhteyksien varrella. Etsin Keimolanmäkeen nyt henkilökuntaa, jotka haluavat tehdä yhdessä VASUn todeksi joka päivä.  

Keimolanmäen päiväkodin arjessa näkyy joka päivä osallisuus, kuuluksi tuleminen, positiivinen pedagogiikka, toiminnallisuus, liike ja leikki. Onko sinulla jotain osaamista lisää, jonka haluat tuoda osaksi yhteisöämme? Ota yhteyttä ja kerro siitä minulle.  

Tarjoan sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, pilke silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta. Pääset mukaan kehittämään ja synnyttämään uutta meidän päiväkodin toimintakulttuuria.  

Työ alkaa 01.12.2019 tai sovitusti kevään 2020 aikana.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.  Laki 272/2005, 8 §.  

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. 

Palkkaus: 2140,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. 

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen 

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde 

Työaika: 38 h 45 min/viikko  

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää... 

Päiväkodinjohtaja Terhi Joki 

040 6642797 

terhi.joki@vantaa.fi 


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.