(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku: Lähihoitajia Satakunnan alueelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Huom! Pikainen tarve Harjavallassa sijaitsevaan ikäihmisten yksikköön 2 viikon sijaisuuteen.

Satakunnan seudun superhoitajat hoi!

Haemme nyt useammalle Harjavallan, Rauman, Porin ja muiden lähialueiden sosiaali- ja terveysalan asiakkaillemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita töihin. Työkohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisten ja liikunta- tai kehitysvammaisten asumispalvelukeskuksia tai palvelutaloja. Tarjolla on mahdollisuuksien mukaan keikkaluontoista työtä, lyhyitä tai pitkiä n. 2 viikon - 8 kuukauden sijaisuuksia ja vakituisia paikkoja.

Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös esittää toiveita mm. palkkaa, työaikoja ja hoidettavaa asiakasryhmää koskien. Pyrimme yhdistämään sinut mahdollisimman pikaisesti uusien toiveitasi kohtaavien työmahdollisuuksien kanssa.

Opiskelijoilta tulee olla suoritettuna hoito ja huolenpito tai HYTO-jakso opinnoista. Valmistuneilta odotamme Valviran nimikelaillistusta. Lääkeluvat, voimassa oleva EA-koulutus ym. katsotaan kaikki eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia!

Jätäthän hakemuksesi sivujemme kautta, sillä jäät silloin automaattisesti yhteystietolistallemme ja saat varmimmin tiedot uusista työmahdollisuuksista alueellasi. Toki vaihtoehtoisesti myös sähköpostitse, puhelimitse ja WhatsAppilla tai tekstarilla saa kysyä lisätietoja ja kertoa itsestään.

Yhteystiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 7164 779