(Poistunut julkaisusta)

Avoin haku: Lähihoitaja Lohjalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Lohjan seudun superhoitajat hoi!

Haemme nyt useammalle Lohjan ja lähialueiden sosiaali- ja terveysalan asiakkaillemme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita töihin. Työkohteet ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisten ja liikunta- tai kehitysvammaisten asumispalvelukeskuksia tai palvelutaloja. Tarjolla on mahdollisuuksien mukaan keikkaluontoista työtä, 1-6 kuukauden sijaisuuksia ja vakituisia paikkoja.

Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös esittää toiveita mm. palkkaa, työaikoja ja hoidettavaa asiakasryhmää koskien. Pyrimme yhdistämään sinut mahdollisimman pikaisesti uusien toiveitasi kohtaavien työmahdollisuuksien kanssa.

Opiskelijoilta tulee olla suoritettuna hoito ja huolenpito tai HYTO-jakso opinnoista. Valmistuneilta odotamme Valviran nimikelaillistusta. Lääkeluvat, voimassa oleva EA-koulutus ym. katsotaan kaikki eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia!

Jätäthän hakemuksesi sivujemme kautta, sillä jäät silloin automaattisesti yhteystietolistallemme ja saat varmimmin tiedot uusista työmahdollisuuksista alueellasi. Sähköpostitse ja vaikka WhatsAppilla saa toki kysyä lisätietoja!

Yhteystiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

044 7164 779