Avoin haku HOK-Elannon ravintoloihin, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021
Tervetuloa rakentamaan Restaurant Love -tarinaa kanssamme! Verkostomme ulottuu Helsingistä Hyvinkäälle asti ja toimipaikkojen kirjo on laaja: Kappeli, Salve, La Famiglia, Chico’s, Memphis, Vltava, Willian K., Kaisla, Fafa’s, Hesburger…

HOK-Elanto ei missään vaiheessa korona-aikaa lomauttanut yhtään 80 ravintolansa sadoista työntekijöistä, vaan ravintoloista töiden vähentyessä ja jopa loppuessa ravintoloissa löysimme kaikille korvaavaa työtä kaupan puolen ketjuista. Korona-rajoitusten vapautuessa ja toiminnan pikkuhiljaa normalisoituessa tarvitsemme ravintoloihin uusia työntekijöitä sekä saliin että keittiöön. Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!

Raflaperheemme etsii ravintolatyön ammattilaista, joille tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan tosissaan. Tie asiakkaan sydämeen syntyy innostuneen fiiliksen ja mieleenpainuvien makujen kautta.


Edellytämme sinulta

Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat intohimo tekemiseen ja elämysten mahdollistaminen asiakkaillemme yhdessä koko tiimin kanssa

Hoidat hommat positiivinen pilke silmäkulmassa
Toivomme sinulta löytyvän jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta tehtävistä


Tarjoamme sinulle

Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja, jossa arvostetaan yksilöllisyyttä - meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä. Asenne ratkaisee!


Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle ja pystyimme pitämään kaikki töissä läpi koko vaikean korona-ajan. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto (hok-elanto.fi)

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle, mikäli sopiva paikka löytyy.

#hokelanto
#restaurantlove


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543236
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki