Avoin haku DNA:n myynnilliseen asiakaspalveluun
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Nautitko haasteista ja ongelmanratkaisusta? Pidätkö siitä, että sinulla on monta rautaa yhtä aikaa tulessa? Mahtavaa, sillä juuri tätä kaikkea tarjoaa työ DNA:n asiakaspalvelussa!

DNA:n kannustavassa ja avoimessa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia sekä osaamista ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Meitä aspalaisia on jo yli 300 usealla eri paikkakunnalla.

Millaista työskentely DNA:n asiakaspalvelussa sitten on? Katso työntekijöidemme ajatuksia DNA:sta työpaikkana:

Tiimi, työnkuva, työpaikka - https://www.youtube.com/watch?v=qGqAc1U42e0

Toimitilat, työkaverit ja tuki - https://www.youtube.com/watch?v=sn7KMlVV1Js

Urakehitys, etätyöt ja joustot - https://www.youtube.com/watch?v=IvyipqbnEA0

Emme odota sinun olevan valmis operaattorialan moniosaaja, tärkeintä on halu oppia ja kehittyä sellaiseksi. Paineensietokykysi joutuu kuitenkin koetukselle, sillä työ on itsenäistä ja tavoitteellista. Työssä viihtyvyyttä ja jaksamista tukevat kannustava palkkamalli, etätyömahdollisuus sekä terve kilpailuhenkinen ilmapiiri.

Itse työssä vastaat DNA:n kuluttaja-asiakaspalvelusta niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Työssäsi pyrit helpottamaan asiakkaiden arkea ratkaisemalla heidän pulmiaan liittyen esimerkiksi laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Vaikka työ on asiakaspalvelutyötä, on myynti suuressa osassa palveluneuvojan arkea. Asiakaspalvelun ohessa kartoitat asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja löydät jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivat palvelut ja tuotteet.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7.45 – 18.30 välillä, mutta varauduthan myös klo 21.15 kestäviin vuoroihin. Lauantaivuorot sijoittuvat klo 8.45 – 16.45 väliselle ajalle.

Jos haluat mukaan DNA:n joukkoon niin älä epäröi jättää meille hakemustasi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot