Avoin hakemus
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2021

Olisiko aika ottaa askel kohti uusia mahdollisuuksia työrintamalla? Meidän intohimomme ja toimintamme ydin on tehdä töitä sen eteen, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat.


Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla. Mikäli et löytänyt tällä hetkellä sopivaa työpaikkaa sivuiltamme, ei hätää – jätä meille tästä avoin hakemus jossa kerrot ammatillisista
tavoitteistasi. Liitä mukaan myös CV:si, niin olemme sinuun yhteydessä heti, kun meillä on tarjota Sinun mielenkiintoosi ja osaamiseesi soveltuvia tehtäviä. Uusia työpaikkoja aukeaa kauttamme jatkuvasti ja käymme avoimet hakemukset aina näiden yhteydessä läpi.


Anna meidän auttaa Sinua matkallasi kohti uutta uraa! Muistathan, että yksi profiili /hakemus Personalhusetille riittää ja yhdellä hakemuksella olet mukana kaikissa tulevissakin hauissa.

Mikä on Personalhuset?
Kauttamme voit työllistyä vakituiseen tai määräaikaiseen työhön, joko meidän palkkalistoillemme tai suoraan asiakasyrityksellemme. Tarjoamme töitä niin keikkalaisena, kuin osa-aikaisena tai täysipäiväisestikin. Meillä Personalhusetilla pystyt sovittamaan yhteen työn, opinnot, vapaa-ajan, perhe-elämän tai minkä tahansa elämäntilanteesi.

Miksi työllistyä Personalhusetin kautta?
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Me emme etsi ylimaallisia kykyjä omaavia taruolentoja vaan oikeita ihmisiä erilaisine taitoineen. Tavoitteemme on, että oikea työ ja oikea tekijä kohtaavat, synnyttäen yhteisen menestystarinan. Kaiken toimintamme ytimessä on työntekijöistämme välittäminen. Me olemme aidosti läsnä.

Heräsikö kysyttävää?

Voit olla meihin yhteydessä rekrytointi@personalhuset.fi tai 040 189 2770. Kaikki yhteystietomme löydät TÄÄLTÄ.

Seuraa meitä myös somessa @personalhusetfinland ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista ja hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on työntekijöistämme ja asiakkaistamme välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521849
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite