Avoin hakemus
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Olisiko aika ottaa askel kohti uusia mahdollisuuksia työrintamalla? Meidän intohimomme ja toimintamme ydin on tehdä töitä sen eteen, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Olemme aina kiinnostuneita motivoituneista ja osaavista tekijöistä!

Jos olet uusia tehtäviä vailla, olet innokas ottamaan askeleen kohti uusia mahdollisuuksia, jätä meille avoin hakemuksesi. Kerro meille osaamisestasi sekä sinua kiinnostavista työtehtävistä.  

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla. Esimerkiksi kokoonpanon, kasauksen, kuljetuksen, myynnin ja puusepänteollisuudessa on useasti erilaisia tehtäviä tarjolla. Työtä on Päijät - Hämeen alueella, mm. Lahdessa, Heinolassa ja Nastolassa.

Uusia työpaikkoja aukeaa kauttamme jatkuvasti ja käymme avoimet hakemukset aina näiden yhteydessä läpi.
Muistathan, että yksi profiili /hakemus Personalhusetille riittää ja yhdellä hakemuksella olet mukana kaikissa tulevissakin hauissa. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli kiinnostustasi vastaavia työtehtäviä avautuu. Työtehtävistä voit tiedustella myös Katjalta. Katja Risu, 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-  ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: kasaus, kokoonpano, teollisuus, puusepänteollisuus, koneenkäyttäjä, kuljetus, varasto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511760
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme