(Poistunut julkaisusta)

Avoin hakemus
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Oletko etsimässä uusia haasteita työrintamalla? Olisitko kiinnostunut kuulemaan minkälaisia työpaikkoja meillä voisi olla tarjolla juuri sinulle? Hienoa!

Meillä Personalhusetilla pystyt sovittamaan yhteen työn, opinnot, vapaa-ajan, yrittäjyyden, perhe-elämän tai minkä tahansa elämäntilanteesi. Kauttamme voit työllistyä vakituiseen tai määräaikaiseen työhön – halusit sitten näyttää konkreettisesti kättesi jäljen tai vaikkapa uusia haasteita esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Kauttamme voit työskennellä keikkalaisena, osa-aikaisena tai täysipäiväisesti.

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä erilaisilla osaamis- ja kokemustaustoilla. Jos et vielä löytänyt avoimien työpaikkojen joukosta juuri sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Pääset täyttämään sen oheisen linkin kautta.

Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi sekä siitä, minkälaista työtä ja mistä päin Suomea olet etsimässä. Toki voit myös aina olla meihin yhteydessä ja löydät lähimmän toimistosi yhteystiedot seuraavan linkin takaa: http://www.personalhuset-sg.fi/yhteystiedot/

Työnhakuterveisin,

Personalhusetin porukka


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi